Plan hier je afspraak met Bert

Heb je interesse in onderzoek met PEG-asparaginase, ivosidenib of één van onze moleculen in ontwikkeling binnen de hematologie?

Ik ga hierover graag met je in gesprek.

Als Medical Science Liaison Hemato-oncologie ben ik onder andere verantwoordelijk voor de medische communicatie over onze geneesmiddelen voor hematologische aandoeningen. Zo organiseer ik bijvoorbeeld nascholingen over ALL en AML. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor clinical trials en verantwoordelijk voor projecten die de zorg voor de patiënt met een hematologische aandoening verbeteren.

Door mijn ruim 16 jaar ervaring binnen dit vakgebied heb ik inmiddels een interessant netwerk opgebouwd van hematologen, verpleegkundigen en patiëntenverenigingen.  

Samen met mijn Servier collega’s, enkele hematologen, verpleegkundig specialisten en medewerkers van Hematon ontwikkelde ik in 2022 een unieke webinar/docu-serie over ALL waarin studiogesprekken en reportages elkaar afwisselden. Deze bijzondere serie kun je uiteraard nog terugkijken, zelfs mét accreditatie.

Ook reis ik door het land om podcasts op te nemen over verschillende onderwerpen. Ken je de Maxima Talks? Een bijzondere podcastserie, opgenomen in het Maxima Medisch Centrum over ontwikkelingen in de kinderoncologie. Of de misschien beter bekende podcastserie Hematologie on Tour die ik maak, samen met Kim Messelink, AYA-verpleegkundige in het Radboud UMC in Nijmegen.

Je kunt via de buttons een online afspraak met mij inplannen of gewoon een e-mail sturen.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Bert
MSL Hemato-oncologie

Webinarserie ALL

Bekijk hier de unieke webinarserie 'All you need to know about ALL'

Webinarserie: All you need to know about ALL

Podcast

Hematologie on Tour

Podcast