Laatst bijgewerkt: 27 oktober, 2023

Plan hier je afspraak met Bert

Heb je interesse in onderzoek met een van onze geneesmiddelen of één van onze moleculen in ontwikkeling binnen de hematologie, neurologie of oncologie?

Ik ga hierover graag met je in gesprek.

Als Medical Advisor ben ik onder andere verantwoordelijk voor de medische communicatie over onze geneesmiddelen. Zo organiseer ik bijvoorbeeld nascholingen. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor clinical trials en verantwoordelijk voor projecten die de zorg voor de patiënt met een hematologische of oncologische aandoening verbeteren.

Door mijn ruim 17 jaar ervaring bij Servier heb ik inmiddels een interessant netwerk opgebouwd van medisch specialisten, verpleegkundigen en patiëntenverenigingen.  

Samen met mijn Servier collega’s, enkele hematologen, verpleegkundig specialisten en medewerkers van Hematon ontwikkelde ik in 2022 een unieke webinar/docu-serie over ALL waarin studiogesprekken en reportages elkaar afwisselden. Deze bijzondere serie kun je uiteraard nog terugkijken, zelfs mét accreditatie.

Ook reis ik door het land om podcasts op te nemen over verschillende onderwerpen. Ken je de Maxima Talks? Een bijzondere podcastserie, opgenomen in het Maxima Medisch Centrum over ontwikkelingen in de kinderoncologie. Of de misschien beter bekende podcastserie Hematologie on Tour die ik maak, samen met Kim Messelink, AYA-verpleegkundige in het Radboud UMC in Nijmegen.

Je kunt via de buttons een online afspraak met mij inplannen of gewoon een e-mail sturen.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Bert
Medical Advisor Oncologie en Hemato-oncologie

Webinarserie ALL

Bekijk hier de unieke webinarserie 'All you need to know about ALL'

Webinarserie: All you need to know about ALL

Podcast

Hematologie on Tour

Podcast