Aanmelden

Aanmelden

Registreer

Laatst bijgewerkt: 30 april, 2024

Ben jij verpleegkundig specialist oncologie of hematologie?

Ontdek hoe Servier jou kan ondersteunen in je werk als verpleegkundig specialist oncologie of hematologie. Deze website heeft speciaal voor jou interessante content om de zorg voor je patiënten te verbeteren. Denk aan webinars, podcasts maar neem ook een kijkje op het platform De Patiënt Centraal. Daar vind je maarliefst 35 zorgprojecten ter inspiratie voor bij jou in het ziekenhuis.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat we doen? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief Oncologie en/of Hematologie en voor de besloten podcasts Medische Oncologie en Hematologie.

Mocht je hier vragen over hebben, stuur dan een berichtje naar Suzanne Torenvliet, onze online communicatie specialist.

Schrijf je in voor onze besloten podcasts Oncologie en Hematologie

Schrijf je in voor de podcast Oncologie of Hematologie. Deze besloten podcasts zijn speciaal voor oncologen, hematologen én verpleegkundig specialisten.

Onze collega Bert Crevals praat met jouw collega’s over uiteenlopende onderwerpen binnen de hematologie/oncologie.  

De besloten podcasts direct beluisteren doe je via deze website maar daarvoor moet je wel zijn ingelogd. Luister je liever de besloten podcasts via je podcast-app? Dat kan, maar ook daarvoor moet je je eerst registreren of inloggen via deze website.

Na registratie op deze site, kun je je ook registreren via Transistor, onze podcast-app. In de bevestigingsmail staat hoe je deze besloten podcast vervolgens via bijvoorbeeld de Apple podcast-app kunt luisteren. Bij elke nieuwe podcast-publicatie krijg je automatisch een e-mailbericht. Je kunt ook altijd hier op de site kijken hoe je je besloten podcast toevoegt aan je eigen podcast-app.

Luister direct onze openbare podcast Hematologie on Tour

De podcast-series Hematologie on Tour, Oncologie Onderweg en de AYA-Zorg podcasts kun je via deze site beluisteren of opzoeken op Spotify. Deze podcasts zijn openbaar toegankelijk.

Elke maand publiceren we nieuwe podcasts voor zorgprofessionals in de oncologie en hematologie.

Luister je liever via deze website, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan blijf je ook op de hoogte van nieuwe podcasts en andere actuele content.

De Patiënt Centraal: Projecten en sponsoring voor het verbeteren van oncologische zorg

De Patiënt Centraal is een initiatief van Servier en was tot eind 2023 een jaarlijkse wedstrijd waar verpleegkundigen oncologie en/of hematologie hun innovatieve zorgprojecten voor het verbeteren van de zorg voor kankerpatiënten konden insturen.

Alle zorgprojecten die hieraan hebben deelgenomen, vind je overzichtelijk op deze webpagina.

De Patiënt Centraal 2024

De Patiënt Centraal is een platform waar je je kunt laten inspireren door maarliefst 35 zorgprojecten.

Heb je zelf een zorgproject die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Stuur dan je project in en maak kans op een sponsorbedrag van 1500 euro.

De Patiënt Centraal is een unieke kans om je creativiteit en expertise te laten zien en om je project verder te realiseren met financiële steun van Servier. Ga naar het platform voor meer informatie.

Winnaar P-Bokaal 2023

De Waakmaatjes - St Antonius ziekenhuis

Meer over De P nieuwe stijl 2024

Boekjes Feiten & Fabels

De boekjes Feiten & Fabels zijn bedoeld om patiënten en hun naasten te informeren over wat waar is en wat niet met betrekking tot leukemie, darmkanker of alvleesklierkanker. De boekjes zijn samengesteld door oncologen, hematologen, in samenwerking met de patiëntenorganisatie. Servier draagt mede zorg voor de eindredactie, het drukwerk en de verspreiding. Je kunt de boekjes hier bestellen.

Bestellen

AYA zorg: Oncologische zorg voor jongvolwassenen met kanker

Bekijk webcasts, video's en luister podcasts over de zorg voor AYA's; jongvolwassenen met kanker.

Alles over AYA zorg

Nieuwsbrief Oncologie

Blijf op de hoogte

Inschrijven

Waarom doen wij dit?

De verpleegkundig specialist is een belangrijke schakel tussen patiënt en arts. Daarom willen wij, als Servier, hierin ondersteunen. Naast het ontwikkelen van medicatie voor de behandeling van patiënten, bieden wij met onze podcastseries, webinars en De Patiënt Centraal, zorgprofessionals een podium om te vertellen over hun expertise binnen de oncologische en hematologische zorg.

Contact
Contact
Heb je een vraag of idee voor een project of podcast, neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief Hematologie

Blijf op de hoogte

Inschrijven
Top posts

December 2023

Hoe werkt De Patiënt Centraal?

Alles over De Patiënt Centraal Loopt er binnen het ziekenhuis een inspirerend zorgproject maar kan dit project wel wat extra’s gebruiken? Lees dan verder. Bij Servier staat de patiënt centraal. Net als bij jou als arts, verpleegkundige of verpleegkundig specialist. Projecten die de zorg voor oncologische patiënten ondersteunen dragen wij dan ook een warm hart … <a href="https://servier.nl/ben-jij-verpleegkundig-specialist-oncologie/">Continued</a>

Feiten & Fabels over Leukemie

Vraag hier een aantal exemplaren aan van Feiten & Fabels over Leukemie. Geef mee aan je patiënten als aanvulling op het spreekuur. Deze uitgave is samengesteld door artsen en verpleegkundigen in samenwerking met patiëntenvereniging Hematon. Auteurs: Peter te Boekhorst, Yvonne Bruininx, Gerwin Huls, Anita Kramers-de Boer,Mark-David Levin, Fleurine Meppelink, Anita Rijneveld, Rian Visser, vrijwilligers van … <a href="https://servier.nl/ben-jij-verpleegkundig-specialist-oncologie/">Continued</a>

ALL Symposium video-registratie

‘Boeiend programma en deskundige sprekers’ ‘Heel gevarieerd en boeiend programma door de combinatie van informatie over ALL en de verschillende workshops’, ‘Erg deskundige sprekers’, ‘Eindelijk een nascholing over acute lymfatische leukemie voor verpleegkundigen’ en ‘Super leuk dat verpleegkundigen werkzaam in de kindergeneeskunde en de hematologie voor volwassenen ervaringen kunnen uitwisselen over hoe zij ALL behandelen’.  Zomaar … <a href="https://servier.nl/ben-jij-verpleegkundig-specialist-oncologie/">Continued</a>

Krijg toegang tot alle content

Meld je aan

Registreren website