Vacature

Laatst bijgewerkt: 18 december, 2023

Vacature Key Account Manager
Hemato-Oncologie Nederland

De procedure voor deze functie is gesloten. Je kunt niet meer solliciteren.

Ben jij een gedreven en enthousiaste Key Account Manager met ervaring in de hemato-oncologie?

Wil jij werken bij een innovatieve organisatie met korte lijnen en een open cultuur, die zich inzet voor mensen met kanker en ook iets doet voor de maatschappij?

Dan hebben wij per 1 oktober 2023 een interessante functie voor jou!

Als National Key Account Manager krijg je de kans om – met een nieuw product in je portfolio – meerwaarde te bieden aan oncologische patiënten . Je zorgt voor een optimale opname van je product in ziekenhuizen en bouwt sterke relaties op met belangrijke stakeholders. Je werkt in een multidisciplinair team, waarbij je nauw samenwerkt met (digitale) Marketing, Medical, Market Access en Compliance.

Je draagt bij aan het verbeteren van de zorg door het initiëren en implementeren van innovatieve projecten. Je verdiept je kennis van de producten door het onderhouden van een netwerk van medisch specialisten. Je hebt een passie voor innovatie en kwaliteit in de zorg en je wilt jezelf voortdurend ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?

  • Een fijne werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en waarin samenwerking en feedback centraal staan
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven uitdagen en te groeien
  • De kans om deel uit te maken van een organisatie die zich inzet voor een goed resultaat en voor maatschappelijke projecten, zoals Voetbal tegen Kanker en vrijwilligerswerk bij Siza
  • Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket
  • Bijzondere en gezellige teamactiviteiten om je collega’s beter te leren kennen

Ben jij de Key Account Manager die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de link hieronder of bezoek onze website voor meer informatie over Servier en ons team. Je kunt solliciteren tot 14 augustus, daarna nemen we contact met je op.

Heb je vragen over deze functie? Mail dan naar Annemieke van den Ende

Geef een reactie