Webinarserie All you need to know about ALL

Webinarserie All you need to know about ALL

In deze zeer bijzondere 4-delige, webinarserie “All you need to know about ALL” worden verhalen van patiënten afgewisseld met de laatste stand van wetenschap en praktijk. Zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling van patiënten met acute lymfatische leukemie gaan met elkaar in gesprek over de beste zorg voor deze patiënt. Bekijk de serie mét of zonder accreditatie. Bekijken zonder accreditatie kan via deze webpagina. Toch liever mét accreditatie, volg dan de button naar MedTalks.

Verhalen van patiënten afgewisseld met discussies en toelichting door een panel van experts.

Nog even dit vooraf…

Onderstaande video-serie is bedoeld voor artsen en verpleegkundigen, maar kan ook prima bekeken worden door patiënten en andere geïnteresseerden. Houd er dan wel rekening mee dat vooral tijdens de gesprekken in de studio medische termen voorbij komen. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met patiëntenvereniging Hematon.

De webinarserie kijken zonder of mét accreditatie?

Tijdens het kijken naar deze video’s, volgt er een oproep vragen te beantwoorden voor accredicatie. In deze video-serie is dit niet van toepassing. Wil je als zorgprofessional deze accreditatie wél, volg dan de geaccrediteerde versie.

Als zorgprofessional nog vragen over deze video’s? Neemt dan contact met ons op.

Toch liever bekijken mét accreditatie?

Bekijk de serie dan via Medtalks

MedTalks

Op de hoogte blijven van onze webinars?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief Hematologie