Aanmelden

Heb jij een goed idee voor De P?

Zou je graag met een zorgproject willen starten maar weet je niet waar je moet beginnen? Of loopt binnen het ziekenhuis al een inspirerend zorgproject maar kan dit project wel wat extra’s gebruiken?

Lees dan verder.

Bij Servier staat de patiënt centraal. Net als bij jou als arts, verpleegkundige of verpleegkundig specialist.

Projecten die de zorg voor oncologische patiënten ondersteunen dragen wij dan ook een warm hart toe.

Dit hebben wij met veel plezier een aantal jaar gedaan als initiator van de P-Bokaal. Maar tijden veranderen. Het is tijd voor een nieuwe opzet, een aangepast plan.

Het nieuwe patiënt centraal plan voor 2024

Vanaf 2024 bieden we jou en je collega’s de mogelijkheid om je zorgproject in te dienen voor een sponsorbedrag van maximaal 1500 euro.

Dit betekent; méér kans op uitbreiding van jouw zorgproject.

Dus, heb jij een goed idee voor een nieuw zorgproject of wil je graag je bestaande project door ontwikkelen? Vul dan onderstaand formulier in.*

Alle ingezonden projecten plaatsen wij met korte uitleg in elk geval op deze website. Dit jaar niet gelukt? Dan kun je het een volgend jaar nog eens proberen. 

Ter inspiratie vind je hieronder de winnende projecten van de P-Bokaal.

*Op dit moment werken wij nog aan de voorwaarden. Zodra deze duidelijk zijn, publiceren we het document op deze website. Je voorstel insturen kan al wel, maar uiteraard moet deze ook voldoen aan onze voorwaarden.

De winnaars P-bokaal 2020 – 2024

Waakmaatjes 2023

Kletspakket voor ouders met kanker 2022

Medicatiemonitor 2021

Het Utrecht Symptoomdagboek 2020

Meer voor jou

Verpleegkundige?

Ben jij verpleegkundig specialist oncologie?

Ben jij verpleegkundig specialist oncologie of hematologie? Ontdek hoe Servier jou kan ondersteunen in je werk als verpleegkundig specialist oncologie of hematologie. Deze website heeft een openbaar en een besloten deel. Het besloten deel is speciaal voor zorgprofessionals met een voorschrijfbevoegdheid. Om alle content te bekijken moet je je dus eerst registreren of inloggen op … <a href="https://servier.nl/de-p-nieuwe-stijl/">Continued</a>

Hematologie on Tour 19: Moleculaire diagnostiek in de hematologie - Peter Valk

Wat gebeurt er met bloed en beenmerg in een lab? Waarom sturen we lymfomen naar het lab van de solide tumoren? Wat is het verschil tussen een chromosoomafwijking en een mutatie? Moleculaire diagnostiek is in de afgelopen 20 jaar van groot belang geweest voor de ontwikkelingen van hematologische maligniteiten.   In deze podcast legt Peter Valk uit waarom moleculaire diagnostiek ook nu nog een cruciale rol speelt in diagnostiek, bepalen van prognose en van respons op therapie van hematologische maligniteiten. Peter Valk is moleculair bioloog, hoofd van het hemato-oncologie laboratorium van het Erasmus MC in Rotterdam, universitair hoofddocent en zit in het bestuur van MODHEM (de Nederlandse vereniging voor moleculaire diagnostiek in de hematologie).

Feiten & Fabels over Leukemie

Vraag hier een aantal exemplaren aan van Feiten & Fabels over Leukemie. Geef mee aan je patiënten als aanvulling op het spreekuur. Deze uitgave is samengesteld door artsen en verpleegkundigen in samenwerking met patiëntenvereniging Hematon. Auteurs: Peter te Boekhorst, Yvonne Bruininx, Gerwin Huls, Anita Kramers-de Boer,Mark-David Levin, Fleurine Meppelink, Anita Rijneveld, Rian Visser, vrijwilligers van … <a href="https://servier.nl/de-p-nieuwe-stijl/">Continued</a>