Aanmelden

Laatst bijgewerkt: 15 juli, 2024

Alles over De Patiënt Centraal

Loopt er binnen het ziekenhuis een inspirerend zorgproject maar kan dit project wel wat extra’s gebruiken?

Lees dan verder.

Bij Servier staat de patiënt centraal. Net als bij jou als arts, verpleegkundige of verpleegkundig specialist.

Projecten die de zorg voor oncologische patiënten ondersteunen dragen wij dan ook een warm hart toe.

Dit hebben wij met veel plezier een aantal jaar gedaan als initiator van de P-Bokaal. Maar tijden veranderen. Het is tijd voor een nieuwe opzet, een aangepast plan.

Het nieuwe Patiënt Centraal plan voor 2024

Vanaf 2024 bieden we jou en je collega’s de mogelijkheid om je zorgproject in te dienen voor een sponsorbedrag van maximaal 1500 euro.

Dit betekent; méér kans op uitbreiding van jouw zorgproject.

Dus, wil jij graag je bestaande project doorontwikkelen? Lees dan onze criteria en vul het aanvraagformulier in.

Alle ingezonden projecten plaatsen wij met korte uitleg in elk geval op deze website. Dit jaar niet gelukt? Dan kun je het een volgend jaar nog eens proberen. 

Bekijk ter inspiratie het complete overzicht van alle 35 inzendingen van de afgelopen jaren.

Blijf op de hoogte

Laat je regelmatig inspireren!

Inschrijven nieuwsbrief De Patiënt Centraal
Meer voor jou

Verpleegkundige?

Oncologie Onderweg 10: Integrative medicine op de oncologie afdeling - Ines von Rosenstiel

Met integrale geneeskunde wordt een visie beschreven waarbij behandelaar en patiënt gelijkwaardig zijn, de patiënt centraal staat, de mens als geheel wordt gezien en er een keuze gemaakt kan worden uit alle beschikbare therapeutische mogelijkheden waarvoor wetenschappelijke onderbouwing bestaat. In deze podcast geeft Ines von Rosenstiel (kinderarts) aan wat de meerwaarde is van deze vorm van geneeskunde, wat er wel én niet onder integrale geneeskunde valt en geeft ze praktische tips voor verpleegkundigen die zich hierin willen verdiepen.

Ben jij verpleegkundig specialist?

Ben jij verpleegkundig specialist oncologie of hematologie? Ontdek hoe Servier jou kan ondersteunen in je werk als verpleegkundig specialist oncologie of hematologie. Deze website heeft speciaal voor jou interessante content om de zorg voor je patiënten te verbeteren. Denk aan webinars, podcasts maar neem ook een kijkje op het platform De Patiënt Centraal. Daar vind … <a href="https://servier.nl/hoe-werkt-de-patient-centraal/">Continued</a>

Feiten & Fabels over Leukemie

Vraag hier een aantal exemplaren aan van Feiten & Fabels over Leukemie. Geef mee aan je patiënten als aanvulling op het spreekuur. Deze uitgave is samengesteld door artsen en verpleegkundigen in samenwerking met patiëntenvereniging Hematon. Auteurs: Peter te Boekhorst, Yvonne Bruininx, Gerwin Huls, Anita Kramers-de Boer,Mark-David Levin, Fleurine Meppelink, Anita Rijneveld, Rian Visser, vrijwilligers van … <a href="https://servier.nl/hoe-werkt-de-patient-centraal/">Continued</a>

Geef een reactie